Húsipari üzemek

húsipari üzemek létesítése, bővítése, tervezése

Húsipari cikkek, segédletek

Böngészés a cikkek között

Technológiai tervezés


Élelmiszerüzemek mérete és energiagazdálkodása
Húsüzem, vágóhíd technológiai tervezésének folyamata, lépései
Húsüzem tervezése

Mesterséges intelligencia az élelmiszeriparban


Intelligens élelmiszer-technológia 1. - MÉRÉS

Húsipari pályázatok


A tervezettnél korábban indul az "Élelmiszeripari üzemek komplex fejlesztése" pályázat!
Társadalmi egyeztetésen a nyárra várt két nagy élelemiszeripari pályázat!
Indul a 2021-2027-es pályázati ciklus!
Pályázat: Élelmiszeripari középvállalatok komplex beruházásainak támogatása
Pályázat: Mezőgazdasági termékek értéknövelése a feldolgozásban
Pályázat: Mezőgazdasági termékek értéknövelése
Húsipari pályázatok
Hogyan várjuk a pályázati kiírásokat?

Húskészítmények gyártástechnológiája


Zsírsütés, tepertő gyártás
A beef jerky és a biltong
A marhahús érlelése húsüzemben
I. osztályú párizsi gyártása
A pármai sonka
A májkrém húsüzemi előállítása
Virsligyártás
A húsvéti sonka
A szalámi gyártástechnológiája

Vágóüzemek kialakítása


Trichinella laborok
Oválbélyegző vágópontok részére
Sertés-marha vágópontok

Húsfeldolgozó üzemek kialakítása


Kistermelői húsfeldolgozó
Oválbélyegző húsüzemek részére
Exportképes húsüzemek kialakítása
A kolbászgyártó üzem felépítése
Széles termékskálájú kis kapacitású húsüzemek

Hírek, információk


Visszatérnek a vágópontok!
Tájékoztatás
ÉM - Élelmiszeripari-mérnöki tervezés
Fekete Sándor élelmiszermérnök MMK portfolió oldala
Egy húsipari üzem beruházási költségei
Elindult a Húsipari Üzemek.hu

 

Keresés a húsipari cikkek között




Elindult a Húsipari Üzemek.hu

2014. március 07.

2014. március 7-től startol a húsipari üzemek kialakítását támogató információs weboldal.

Célunk

A Húsipari Üzemek.hu támogató és információs honlap azért született, hogy megkönnyítse és eszközeivel támogassa a húsipari beruházásokkal foglalkozó üzemtulajdonosok, építésztervezők, pályázatírók munkáját.

Eszközeink

Húsipari cikkek, segédanyagok

Honlapunk alapvetően információs központként működik. Rendszeresen kerülnek majd fel olyan cikkek, írások, segédanyagok, melyek hasznosak lehetnek azok számára, akik nekilátnak egy húsipari üzem megtervezésének. Természetesen örömmel fogadjuk a látogatók kérdéseit is, melyekre lehetőségeinkhez mérten igyekszünk kielégítő választ adni.

Üzemtervező

Az üzemtervező oldalon megadhatja, hogy milyen termékeket kíván előállítani és elküldheti nekünk. A beérkező igényekre rövid időn belül reagálunk, ha szükséges, akkor felteszünk néhány kérdést és készítünk egy elrendezési javaslatot az üzemre vonatkozóan. Mivel szolgáltatásunk ingyenes, beruházási projektek előzetes költségbecsléséhez is érdemes használni az üzemtervezőt.

Kivitelező kereső

Kivitelező kereső oldalunkon olyan vállalkozásokkal hozzuk össze, akiktől bekérheti ajánlatait és rájuk bízhatja a kivitelezési munkálatokat.

Honlapunk használatához sok sikert kívánunk!

Üdvözlettel: Fekete Sándor ügyvezető (VTESH Kft.)

Vissza az oldal elejére

Húsipari üzemek tervezésében és kivitelező vállalkozások keresésében a főoldalon talál segítséget.

Vissza a főoldalra